Zorgverzekeringen

Bijna alle zorgverzekeringen vergoeden homeopaten die aangesloten zijn bij de NVKH, via het aanvullende pakket. U kunt in uw eigen polisvoorwaarden kijken, hoe dat bij uw verzekering geregeld is.

De zorgverzekering vergoedt meestal een deel van de consultkosten via de aanvullende verzekering. Het bedrag is afhankelijk van de polis.

Kwaliteitswaarborg

De NVKH is een vereniging van professionele homeopaten en valt onder de koepel van de RBCZ. De bij de NVKH aangesloten homeopaten hebben een beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd van 5 tot 6 jaar en stellen hoge kwaliteitseisen aan zichzelf. De kwaliteitszorg behelst zowel de opleiding en nascholing, als de beroepsethiek en de praktijkvoering. Verder is het zo dat patiënten van bij de NVKH aangesloten homeopaten, mocht dat een keer nodig zijn, kunnen rekenen op een onafhankelijke geschilleninstantie (Quasir)- en tuchtrechtprocedure www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl.

 

Ik ga zo zorgvuldig mogelijk om met uw privé gegevens.

Privacyregelement

Natuurlijk hoop ik dat u tevreden bent met de geboden behandeling, mocht dat niet het geval zijn, wilt u mij dat dan laten weten. Heeft u een klacht, volg dan de stappen van dit document:

Klachtenprocedure NVKH

Naar boven Vergoedingen